Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اولين سه‌‌شنبه تکريم سال ۱۴۰۰ که با حضور «سعيد سعادتي»، معاون فرهنگي هنري ستاد فهما برگزار شد، از مادر شهيدان «مصطفي و مجتبي بختي» تجليل به عمل آمد.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد به نقل از ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما)، از جمله بهترین فرهنگ‌های ایرانی تکریم انسان‌ها و شعائر است، به ویژه تکریم خانواده شهدا که زندگی امروز را مرهون خون مطهر فرزندان آنها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهیدانی که در پیروزی انقلاب اسلامی، استحکام و سربلندی نظام اسلامی و توسعه فرهنگ انقلاب نقش محوری ایفا کردند.


مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فرمودند که «زنده نگاه داشتن یاد و نام شهیدان کمتر از شهادت نیست»؛ بنابراین با تاسی از سخنان معظم له امروز وظیفه ماست که نسبت به تکریم خانواده شهدا اقدام کنیم و به بهانه‌های مختلف با دیدار از خانواده آن بزرگ‌مردان دلاور، ایثارگری و رشادت‌هایشان را روایت‌گری کنیم.


در واقع به هر میزان که این فرهنگ در جامعه به ویژه در میان نسل نوجوان و جوان که دفاع مقدس را ندیدند نهادینه شود شاهد شکوفایی و پیشرفت کشور و ارتقای فرهنگ جامعه در راستای دستگیری از هم نوعان و تقویت روحیه استکبارستیزی خواهیم بود.


در این راستا و در ادامه طرح ملی سه‌شنبه‌های تکریم که سال گذشته از هفته دفاع مقدس در سراسر کشور آغاز شده بود، نخستین سه‌شنبه تکریم سال 1400 با هدف گرامیداشت مقام شامخ شهدا، با حضور «سعید سعادتی» معاون فرهنگی هنری ستاد فهما، «محمد ابدالی تکلو» مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان خراسان رضوی و جمعی از طلاب جهادی مدرسه امام خمینی(ره) ازگل تهران، در دیدار با مادر شهیدان مدافع حرم «مصطفی و مجتبی بختی» سوم فروردین ماه در خراسان رضوی برگزار شد.

 

 

 

 

بر پایه این گزارش مصطفی بختی، هفتم اردیبهشت سال 1394 بعد از گرفتن رضایت از همسر و خانواده‌ خود برای جنگ با داعش، راهی کشور عراق شد. او بعد از سه هفته حضور در منطقه عملیاتی، نخستین تماس را با خانواده‌اش برقرار کرد و هفته پایانی ماه رمضان نیز، در آخرین تماس، جویای حال خانواده‌اش شد و خبر سلامتی خود را به آن‌ها داد؛ سرانجام پس از ۷۵ روز دفاع از زینبیه در برابر عناصر تکفیری داعش، ۲۲ تیر ۹۴ با اصابت ترکش به شهادت رسید. خانواده او چند روز پس از شهادتش، از این واقعه مطلع شدند و هفتم مرداد پیکرش به مشهد منتقل شد.


همچنین شهید مجتبی بختی  نیز که به همراه برادر خود با هویت جعلی افغانستانی بعد از چند بار تلاش به سوریه اعزام شده بود، دوشادوش برادرش در گروهان تک تیراندازها جهاد می‌کرد و سرانجام در حلب به شهادت رسید. 

گفتنی است در طرح ملی سه شنبه‌های تکریم هفت هزار و 561  کانون و مسجد به صورت خودجوش شرکت داشتند که منجر به تکریم 35 هزار 526  خانواده شهید و ایثارگر در سراسر کشور شد.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: طرح ملی سه شنبه های تکریم بچه های مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد ایثار و شهادت سه شنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۶۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ، دکتر سهیل دادخواه سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسرها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه افزود: این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیازها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسرها به پلتفرم‌ها است. همچنین خدمات به فریلنسرها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسرهای متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسرها است.

وی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

دادخواه همچنین به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسرها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار خاطرنشان کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

وی همچنین گفت: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

گفتنی است، این اقدام می‌تواند گامی به‌سوی افزایش مهارت‌ها و فرصت‌های شغلی در حوزه‌های جدید و رشد اقتصاد دیجیتالی کشور باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://freelancingschool.ir/ مراجعه کنید.

کد خبر 6095139

دیگر خبرها

  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • تجلیل از معلمان سرآمد استان تهران با حضور وزیر آموزش‌وپرورش
  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • تجلیل ۲۳۰ میلیاردی از مدال‌آوران ورزش با حضور رئیسی
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • سه‌شنبه؛ تجلیل از مدال‌آوران با حضور رئیس جمهور
  • تجلیل از ۲۲ خانواده شهید فرهنگی ایلام در «سه شنبه های شهدایی»